Web Analytics Made Easy - Statcounter

قلعه‌نویی و رحمتی فردا در تقابلی حساس مقابل هم قرار می‌گیرند. تقابلی که می‌تواند یک پرده دیگر به اتفاقاتی که بین آنها رخ داده اضافه کند.

به گزارش برنا؛ شاید این از بدشانسی سرمربی جوان شهرخودرو باشد که همه تقابل‌های سخت و حساس او در لیگ بیستم در همین هفته‌های نخست رخ دهد. سیدمهدی رحمتی و شهرخودرو با قرعه سختی در 10 هفته اول لیگ روبه‌رو شدند و شاید برای رحمتی خوشایندتر بود که تیمش در هفته‌های نخستین لیگ بازی‌های ساده‌تری داشت اما او به حکم قرعه نیمی از دیدارهای سخت را باید در همین هفته های ابتدایی برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرخودرو بعد از تقابل‌های حساس و سخت با تیم‌هایی مثل پرسپولیس، ذوب‌آهن و استقلال حالا باید در هفته هفتم لیگ به سیرجان برود و با تیم سرمربی سابقش دیدار کند. تیم سیدمهدی رحمتی فردا میهمان تیمی است که سرمربی آن سرمربی سابق رحمتی بوده که بارها با او به اختلاف خورد و حتی در مقطعی استقلال را به دلیل مشکلاتی که با امیر قلعه‌نویی داشت، ترک کرد.

تقابل‌های رحمتی و قلعه‌نویی در ادوار مختلف لیگ از جذاب‌ترین اتفاقات فوتبال ایران بوده است. چه وقتی که رحمتی با پیراهن استقلال در دیدار با تراکتوری که قلعه‌نویی سرمربی آن بود و به امیر هیس نشان داد چه وقتی که در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا استقلال با درخشش سیدمهدی رحمتی توانست ذوب آهن قلعه نویی را شکست دهد.

این دو نفر که هر دو از بزرگان تاریخ باشگاه استقلال هستند و افتخارات زیادی را برای آبی‌های پایتخت به ارمغان آورده‌اند، فردا برای نخستین بار در کسوت دو سرمربی مقابل هم قرار می‌گیرند. رابطه قلعه‌نویی و رحمتی از همان زمانی که در استقلال برای اولین بار با هم کار کردند تا همین حالا رابطه سینوسی و پر از قهر و آشتی بوده است. اگرچه مدت‌هاست آتش بسی موقت بین آنها ایجاد شده ولی همین چند وقت پیش قلعه‌نویی به طعنه از مربیانی که به صورت فی‌البداهه وارد عرصه مربیگری شده‌اند انتقاد کرد که کاملا واضح بود طعنه او به سیدمهدی رحمتی است.

حالا رحمتی و قلعه‌نویی در پی آن همه قهر و آشتی و اختلاف و همکاری دوباره به هم رسیده‌اند و به همین بهانه آنچه بین آنها در سال های اخیر گذشته را مرور می کنیم.

1- رابطه پدر و پسری!

قلعه‌نویی و رحمتی در فصل 85-84 اولین همکاری خود را در استقلال تجربه کردند که اولین قهرمانی هر دو نفر در لیگ برتر هم محسوب می‌شد. پس از آن قلعه‌نویی و رحمتی در سپاهان و دوباره در استقلال به همکاری خود ادامه دادند که 2 قهرمانی در سپاهان و 3 قهرمانی در استقلال حاصل این همکاری بوده است. رحمتی در 2 فصل پی در پی که با سپاهان قهرمان لیگ شد آنقدر عملکرد خوبی داشت و می درخشید که امیر قلعه‌نویی آن جمله معروف «یک دروازه‌بان خوب از یک پدر و مادر هم بهتر است» را در تمجید از دروازه‌بان تیمش بیان کرد. در آن سال‌ها رحمتی هم در مصاحبه‌ای مدعی شد قلعه‌نویی از پدر هم به من نزدیک‌تر است. شاید زمانی که این دیالوگ‌ها بین طرفین رد و بدل می‌شد کسی فکرش را هم نمی‌کرد این رابطه روزی تیره شود و حتی به دشمنی بیانجامد.

2- وقتی اختلافات جرقه زد

کسی نفهمید اختلاف بین رحمتی و قلعه‌نویی از کجا شروع شد. در پایان لیگ دهم رحمتی و قلعه‌نویی از سپاهان جدا شدند. مهدی به استقلال برگشت و امیر به تبریز رفت. بازی رفت استقلال و تراکتور در دور رفت لیگ آن سال دیداری جنجالی از آب درآمد و قلعه‌نویی از رحمتی بابت شادی‌اش از شکست دادن تیم سابقش گله‌مند شد و روابط آنها از همان بازی به سردی کشیده شد. اینطور که شنیده می‌شود اولین جرقه اختلاف میان طرفین به پوشیدن پیراهن ناصر حجازی توسط رحمتی در فینال جام حذفی برمی‌گردد. با درخواست رحمتی، باشگاه استقلال تلاش زیادی کرد مجوز پوشیدن پیراهن حجازی توسط رحمتی را برای دیدار مقابل شاهین بوشهر بگیرد و در نهایت رحمتی توانست با پوشیدن این پیراهن قهرمانی جام حذفی را همراه استقلال بدست بیاورد. عنوانی که تنها قهرمانی رحمتی بدون حضور قلعه‌نویی تا اینجای دوران فوتبالش بوده است. رحمتی برای زنده نگه داشتن یاد اسطوره استقلال این کار را انجام داد ولی اطرافیانی که همیشه آتش بیار معرکه بودند این حرکت را طوری جلوه داده که باعث بروز اختلاف میان قلعه‌نویی و رحمتی شدند. از طرفی برای قلعه‌نویی خبر بردند رحمتی این کار (پوشیدن پیراهن حجازی) را برای مخالفت با بازگشت او به استقلال انجام داده و از آن سو از طرف قلعه‌نویی برای رحمتی پیغام فرستادند که فصل بعد جایی در استقلال نداری. صحبت‌هایی که با مصاحبه عجیب و تند رحمتی علیه قلعه‌نویی همراه شد و او در گفت‌وگویی عنوان کرد: «برخی از اینکه من پیراهن مرحوم حجازی را به تن کردم سوخته‌اند و پیغام می‌دهند جایی در استقلال فصل بعد نداری.» البته قلعه‌نویی چند ماه بعد رسماً به استقلال بازگشت و همکاری خود را با رحمتی ادامه داد. این همکاری به نوعی آتش بس میان طرفین بود که با قهرمانی در پایان فصل همراه بود. رحمتی در پایان فصل در برنامه نود عنوان کرد منظورش از آن مصاحبه، قلعه‌نویی نبوده ولی کدهایی که او در حرف‌هایش داده بود به هیچ گزینه دیگری نمی‌خورد. در لیگ دوازدهم میان طرفین صلح برقرار شد که حاصل کار آن همکاری شد یک جام دیگر برای هر دوی آنها.

3- دلخوری، قهر و جدایی

سال بعد سال بدی برای استقلال و قلعه‌نویی بود. در پایان فصل استقلال پنجم شد و امیر قلعه‌نویی روزهای بدی را سپری می‌کرد. رحمتی هم در آن سال چندان روی فرم ایده‌آل نبود و همین باعث شده بود قلعه‌نویی در یکی، دو جمع خصوصی از دروازه‌بان تیمش انتقادهایی کند که رسانه‌ای شدن آن انتقادات اختلاف بین رحمتی و قلعه‌نویی را تشدید کرد. ماجراهای رختکن استقلال بعد از بازی با ملوان و ادعای رحمتی مبنی بر اینکه قلعه‌نویی به بازیکنان فحاشی کرده و اعتراض تند مهدی به آن فحاشی‌ها باعث شد شعله‌های اختلاف آنها تا بالاترین حد زبانه بکشد. در پایان آن سال رحمتی از استقلال به پیکان رفت.

4- هیس به پدر سابق!

سال بعد رحمتی با مظلومی به عنوان کاپیتان به استقلال برگشت و قلعه‌نویی به تراکتور رفت. نزدیکی‌های پایان فصل استقلال در کورس قهرمانی با پرسپولیس قرار داشت و دیدار مقابل تراکتور قلعه‌نویی یک بازی حیاتی از هر نظر برای آبی‌پوشان محسوب می‌شد. در آن دیدار وقتی قلعه‌نویی مشغول اعتراض به داور چهارم بود رحمتی به او هیس نشان داد. آن بازی را استقلال باخت و قلعه‌نویی که به عنوان شخص پیروز از میدان خارج شده بود، در نشست خبری پس از پایان بازی پاسخ هیس رحمتی را با جمله‌های «عزت و ذلت دست خداست» و «نقاب‌ها برداشته شد» داد تا اختلافات بیشتر از قبل علنی شود.

5- فیلم هندی در اصفهان

سال بعد منصوریان سرمربی استقلال شد و رحمتی باز هم شماره یک آبی‌ها باقی ماند. قلعه‌نویی هم به اصفهان رفت. رحمتی قبل از دیدار استقلال و ذوب‌آهن برای قلعه نویی دسته گل برد تا طرفین به صورت صوری با هم آشتی کنند. قلعه‌نویی در نشست خبری بعد از آن بازی درباره آشتی با رحمتی حرف‌های جالبی زد: «این بچه‌ها ماند هوتن خودم می‌مانند و آنها را مثل پسرم دوست دارم. اگر هم آنها خطایی کنند باید از اشتباه‌شان بگذریم.» اگرچه بعد از آن آشتی کنان دیگر اتفاق خاصی بین رحمتی و قلعه نویی نیفتاده اما همین چند هفته پیش باز هم این قلعه‌نویی بود که بی دلیل به رحمتی متلک انداخت و از او به عنوان فردی نام برد به که به صورت فی البداهه وارد عرصه مربیگری شده است.

حالا قلعه‌نویی و رحمتی فردا در تقابلی حساس مقابل هم قرار می‌گیرند. تقابلی که می‌تواند یک پرده دیگر به اتفاقاتی که بین آنها رخ داده اضافه کند. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امیر قلعه نویی سیدمهدی رحمتی رحمتی و قلعه نویی قلعه نویی و رحمتی سیدمهدی رحمتی قلعه نویی قلعه نویی پایان فصل بین آنها آن سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شی در صربستان: هرگز بمباران سفارت چین در بلگراد توسط آمریکا را فراموش نمی‌کنیم

شی جین‌پینگ در سفرش به صربستان گفت، چین هرگز بمباران مرگبار سفارتش در بلگراد را توسط نیروهای ناتو فراموش نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین در مقاله‌ای برای روزنامه «پولیتیکا» که قدیمی‌ترین روزنامه صربستان است، نوشت: «۲۵ سال قبل ناتو سفارت چین در یوگسلاوی سابق را بمباران کرد که در نتیجه آن سه خبرنگار چینی کشته شدند. ما نباید این واقعه را هرگز فراموش کنیم. ما هرگز اجازه نخواهیم داد که چنین تاریخ تراژیکی دوباره تکرار شود.»

به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ، در جریان بمباران یوگسلاوی در سال ۱۹۹۹ توسط ناتو، موشک‌های آمریکایی سه خبرنگار چینی را کشتند که بعدا کاخ سفید آن را اشتباه دانست و تقصیر را به گردن نقشه‌های غلط انداخت.

این رویداد به اعتراضات گسترده ضد آمریکایی در سراسر چین و از دست رفتن اعتماد پکن به گروه‌های تحت رهبری آمریکا مانند ناتو منجر شد.

سفر شی جین‌پینگ به صربستان ۲۵ سال پس از این بمباران و بخشی از سفر سه روزه خود پس از فرانسه و مجارستان است.

وی قرار است در این سفر کشورهای اروپایی را متقاعد کند که اقتصاد بزرگ چین آنقدر بزرگ است که نمی‌شود از آن چشم پوشی کرد.

روابط بین چین و صربستان که عضوی از اتحادیه اروپا به شمار نمی‌رود، در دوران ریاست جمهوری شی جین‌پینگ تقویت شده است.

وی در مقاله خود برای این روزنامه قدیمی چاپ صربستان همچنین نوشت، دوستی بین پکن و بلگراد از قدیم است اما می‌شود که قوی‌تر و مستحکم‌تر شود.

رئیس جمهور چین همچنین نوشت: «مردم چین به صلح ارج می‌نهند اما هرگز تراژدی‌هایی مانند بمباران سفارت چین در یوگسلاوی را فراموش نمی‌کنند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حواصیل هندی برای نخستین بار در قم رصد شد
  • دستگیری یک گروه در هند به اتهام جذب نیرو برای روسیه
  • قلعه‌نویی به دلیل مشغله کاری، سمینار AFC را از دست داد
  • بهترین فصل نوراللهی تقدیم به قلعه‌نویی
  • شی در صربستان: هرگز بمباران سفارت چین در بلگراد توسط آمریکا را فراموش نمی‌کنیم
  • پنج فیلم هندی که دیدنشان را نباید از دست بدهید
  • مصر: اسکله آمریکا هرگز جای گذرگاه رفح را نمی‌گیرد
  • آزمون: بازی با ژاپن شیرین‌ترین برد فوتبالی‌ام بود
  • (تصاویر) قلعه‌ای در ایران قدیمی‌ترین بانک جهان است
  • لیموچی از دسترس همه تیم‌ها خارج شد!