Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخالفان توافق با جمهوری آذربایجان در ارمنستان ضمن برپایی تظاهرات، خواستار کناره گیری نخست وزیر کشورشان شدند.

خبرگزاری میزان – چهارمین توافق بر سر آتش بس در قره باغ روز سه شنبه با هدف توقف نزاع میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، اعلام شد.

توافق جدید، استقرار هزار و ۹۶۰ نیروی صلحبان روس در منطقه را برای اطمینان از توقف درگیری‌ها پیش بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

از دیگر مفاد این بیانیه می‌توان به توقف ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مواضع فعلی خود، استقرار ۵ ساله ۱۹۶۰ صلحبان روسیه که قابل تمدید تا ۵ سال دیگر است، تشکیل مرکز آتش بس، بازگشت آوارگان و پناهجویان تحت نظارت دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل، ساخت محور مواصلاتی میان جمهوری آذربایجان و نخجوان و تبادل اسرا، اشاره کرد.

 

 

ساعاتی پس از امضای این توافق، مخالفان در ارمنستان دست به تظاهرات زده و به ساختمان پارلمان و برخی از ساختمان‌های دولتی یورش بردند.

بیشتر بخوانید: تحولات قره باغ؛ جنگ میدانی به پشت میز‌های مذاکره و رایزنی منتقل شد فیلم| صلحبانان روسیه در قره باغ مستقر شدند

همچنین امروز چهارشنبه هزاران نفر در «ایروان»، پایتخت ارمنستان، دست به تظاهرات زدند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

شرکت کنندگان در این تظاهرات با سر دادن «نیکول خیانتکار است»، خواستار استعفای «نیکول پاشینیان»، نخست وزیر این کشور شدند.

تظاهرات روز چهارشنبه در ارمنستان در حالی برگزار شد که طی روز‌های اخیر تعدادی از معترضان بازداشت شدند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ارمنستان و جمهوری آذربایجان قره باغ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارمنستان و جمهوری آذربایجان قره باغ جمهوری آذربایجان قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۳۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه

به نقل از گاردین، گلن بویس، رئیس دانشگاه گفت که تحقیقات در مورد یکی از این دانشجویان سفید پوست آغاز شده و ممکن است در ادامه چند دانشجوی دیگر را نیز شامل شود. به گزارش منابع خبری در دانشگاه، این درگیری پس از آن آغاز شد که گروهی متشکل از حدود ۵۰ دانشجوی معترض به جنگ اسرائیل در غزه با گروه کوچکی از معترضان سفیدپوست رو به رو شدند.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،ویدئویی که از این صحنه در فضای مجازی منتشر شده، یکی از دانشجویان سفیدپوست را نشان می‌دهد که مقابل یک دانشجوی دختر سیاه‌پوست در جمع حامیان فلسطین، صدای میمون در آورده و فریاد می‌زند که «این دختر را داخل قفس بیندازید». بیشتر دانشجویان سفیدپوست، لباس‌های ستاره‌ای و راه راه پوشیده بودند و برخی دیگر پرچم‌های آمریکا و دونالد ترامپ در دست داشتند. آنها در طول حضور خود بار‌ها بطری‌های آب را به سمت معترضان حامی فلسطین پرتاب کردند و شعار‌های توهین آمیز می‌دادند.

گلن بویس با تایید انجام این تحقیقات به تاریخ تلخ نژادپرستی و جداسازی در این دانشگاه اشاره‌ای ضمنی داشت. یکی از نکات منفی در مورد دانشگاه می‌سی‌سی‌پی این است که در سال ۱۹۶۲ اولین دانشجوی سیاه‌پوست خود را تحت فشار قانون پذیرفت. او در این باره گفت: باید اذعان کنم که چنین اتفاقاتی باعث عقب افتادن ما می‌شود و نباید به سادگی از کنار آن عبور کنیم.

یکی از انجمن‌های دانشجویی فعال در این دانشگاه اعلام کرد که فرد مسئول پشت این اقدامات نژادپرستانه را اخراج کرده است. این در حالی است که هویت فردی که تحت تحقیقات دانشگاه قرار دارد، اعلام نشده است. در این میان، دونالد ترامپ نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری، واکنش متفاوتی به این ماجرا داشت. ترامپ با استناد به شعار «آمریکا دوباره بزرگ می‌شود»، ویدئویی را در اینستاگرام منتشر کرد که نشان می‌دهد معترضان سفیدپوست پرچم او را به اهتزاز در می‌آورند.

این دانشگاه سابقه طولانی و تاریکی در زمینه اقدامات نژادپرستانه دارد. ۶۲ سال پیش و در زمانی که جیمز مردیت اولین دانشجوی سیاهپوست دانشگاه شد، ورود او با شورش ۲۰۰۰ سفیدپوست مواجه شد. آن اتفاق زمانی اوج گرفت که گارد ریاست جمهوری کندی نیز به این ماجرا ورود کرد. در سال ۱۹۸۳ نیز هجوم ۱۰۰۰ دانشجوی سفید پوست به خوابگاه دانشجویان سیاه‌پوست منجر به آشوب و جنجال شد.

با گذشت این همه سال از آن اتفاقات، بخش زیادی از دانشجویان دانشگاه می‌سی‌سی‌پی را سفیدپوستان تشکیل می‌دهند. بنا بر آخرین آمار، حدود ۱۱ درصد از دانشجویان این دانشگاه سیاه پوست و ۷۶ درصد سفیدپوست هستند.


دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو
  • واکنش روسیه به مذاکرات مستقیم جمهوری‌آذربایجان و ارمنستان
  • هجوم پلیس آلمان به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در برلین+ فیلم
  • جمهوری آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح
  • تظاهرات دانشجویان دانشگاه طرابلس لیبی در حمایت از غزه
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • سرکوب تظاهرات دانشجویی در اروپا پس از رد آتش بس
  • نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود
  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • معترضان صهیونیست تظاهرات سکوت برگزار کردند