Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - درحالي که مردم ايران هرسال در روز قدس، عليه رژيم اشغال‌گر صهيونيست تظاهرات مي‌کنند، سريال آمريکايي «خانم وزير» با نمايش ديپلماسي فوتبالي بدنبال دوستي نمايشي ميان مردم ايران و رژيم صهيونيستي است.

سرويس جنگ نرم مشرق - سريال خانم وزير يا «مادام سکرتري» توليد آمريکاست و از شبکه سي‌بي‌اس اين کشور پخش مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون سه فصل از اين سريال پخش شده و زندگي حرفه‌اي و شخصي (خانم) وزير امور خارجه کشور آمريکا را نشان مي‌دهد. اين وزير سعي دارد ديپلماسي بين‌المللي، سياست‌هاي دفتري و زندگي پيچيده خانوادگي‌اش را متعادل نگاه دارد. اين سريال با حمايت "سي‌بي‌اس"، تلويزيون "استوديوز"، و "روليشنز اينترتينمنت" ساخته شده است. همانند قسمت‌هاي چهاردهم تا بيست و دوم فصل يکم و قسمت‌هاي 9 و 10 فصل سوم، در قسمت سيزدهم فصل سوم دوباره درگير موضوع ايران مي‌شود و همه چيز حول فضاي پسابرجام مي‌گردد.

شروع قسمت سيزدهم فصل سوم سريال مادام سکرتري با موضوع پيشنهاد براي برگزاري يک بازي فوتبال بين نونهالان ايراني و اسراييلي در کشور «اردن» از سوي همسر «اليزابت مک‌کورد» -وزير خارجه- آغاز مي‌شود. در اين ميان، مک‌کورد به تصوير يک خاخام اسراييلي به نام «لاونتال» که باني تحقق اين بازي است، اشاره مي‌کند.
همان روز، موعد قرار ملاقات سران دو کشور متخاصم قديمي در «کمپ ديويد» است. در يک سو، پرزيدنت «شيراز» رييس‌جمهور ايران و در سوي ديگر، «ايدو آرانسون» نخست‌وزير رژيم صهيونيستي و ميانجي آنها وزير خارجه آمريکا. در محيط آشپزخانه کمپ، گفتگو بين مشاور وزير خارجه آمريکا و نماينده رهبر ايران برقرار مي‌شود. نماينده ايران به تمکين ايران نسبت به خواسته‌هاي آمريکا و اسراييل اشاره مي‌کند که از آن دست مي‌توان به کنترل سلاح‌هاي دفاعي، بيرون کشيدن نيروهاي قدس از 5 کشور، و قطع ارتباط با متحدين نام برد. وي، مدام بر اين اصرار دارد که «ايران با همه چيز کنار آمده و هر کاري کرده تا رضايت آمريکا و اسراييل را به دست آورد» و اگر به هر دليلي مذاکرات دوباره به نتيجه نرسد، او حتما گزارشات تمامي جزييات را در اختيار رهبر ايران قرار خواهد داد.

آقاي «شيراز» رئيس جمهور ايران در حال صحبت با وزير امورخارجه آمريکا در کمپ ديويد جهت آشتي با اسرائيل
سه روز از آتش‌بس بين ايران و اسراييل باقي‌مانده و مسئله «به رسميت شناختن قانوني و رسمي اسراييل» از سوي ايران و بدهکاري اسراييلي‌ها به ايران بر سر خطوط لوله اشکلون ذهن وزارت خارجه آمريکا را بسيار به خود مشغول کرده است. در حيفاي اسراييل، به رهبري خاخام لاونتال، راهپيمايي خياباني به نفع صلح بين دو دشمن برگزار شده و در حين مصاحبه خبري خاخام با يکي از شبکه‌هاي بين‌المللي، عمليات تروريستي با انفجار يک بمب صورت مي‌گيرد. در پياده‌روي وزير خارجه آمريکا و رييس جمهور ايران، مک‌کورد مسئله چرايي عدم به رسميت شناختن اسراييل را مطرح مي‌کند که شيراز به او مي‌گويد که اين مسئله از حد اختيار او خارج است.
وزير خارجه آمريکا، طي يک چانه‌زني از او مي‌خواهد که دست کم ارتباط با حزب الله لبنان بطور کامل قطع شود. رييس‌جمهور ايران نيز قطع ارتباط با حزب‌الله را مشروط به برسميت شناختن برنامه هسته‌اي ايران از سوي اسراييل و اعمال همان بازرسي‌هاي هسته‌اي در مورد اسراييل مي‌داند. وي تاکيد مي‌کند که اين امر بايد سريع و موثر باشد و در غير اينصورت آتش‌بس به پايان خواهد رسيد. در پايان مکالمه به مک‌کورد مي‌گويد: «ميوه نارسيده تلخ است. شايد خيلي زود به سراغ دو طرف براي تحقق صلح آمده‌اي. ما، اکنون براي صلح آماده نيستيم».

«ايدو آرانسون» نخست‌وزير رژيم صهيونيستي نيز براي مذاکره جهت توقف جنگ با ايران به کمپ ديويد رفته تا با وزير امورخارجه آمريکا صحبت کند
در کاخ سفيد گفتگوي سه نفري ميان وزير خارجه، «کنرالد دالتون» رييس‌جمهور آمريکا ، و «افرائيم» رييس جمهور رژيم صهيونيستي برقرار مي‌شود. افرائيم، به نقل از سازمان «موساد» عده‌اي از افراطيون راست‌گراي افراطي يهود را عامل بمبگذاري در جريان راهپيمايي حيفا مي‌داند. در فرودگاه واشنگتن، مک‌کورد در حال گفتگو با آرانسون است و از وي مي‌خواهد که مذاکرات کمپ ديويد را ترک نکند، چرا که عامل حمله تروريستي حيفا، حزب‌الله نيست بلکه از خود يهوديان است. نخست‌وزير اسراييل زير بار نمي‌رود. خانم وزير به او مي‌گويد که اگر آمريکا را ترک کند، آتش‌بس زير سوال مي‌رود و همه آن‌چيزي که خاخام لاونتال به خاطر آن مرد، از بين خواهد رفت. آرانسون نيز معتقد است که اگر ايران، اسراييل را به رسميت نشناسد باز هم فرقي در صورت مسئله ايجاد نشده است.

در حيفاي اسراييل، به رهبري خاخام لاونتال، راهپيمايي خياباني به نفع صلح بين دو دشمن برگزار شد که وي در حين مصاحبه خبري و در طي يک عمليات تروريستي با انفجار يک بمب در وسط جمعيت کشته مي‌شود
اردن، به دليل نگراني‌هاي امنيتي بازي فوتبال بين نونهالان ايران و اسراييل را لغو مي‌کند. لذا، با تلاش خانم وزير، بازي در يکي از محله‌هاي شهر واشنگتن برگزار مي‌شود. تماشاچيان ايراني همچون عده‌اي عقب‌افتاده نمايش داده مي‌شوند و تماشاچيان اسراييلي مانند مردمان مدرن. نخست‌وزير رژيم صهيونيستي در آرامش به نظر مي‌رسد و رييس‌جمهور کشورمان در حال با ولع خوردن ذرت و بادام زميني. در اين ميان، يکي از مشاوران خرده‌پاي وزارت خارجه هم که در کنار خانم وزير نشسته، به حالت نجوا متلکي نثار رييس‌جمهور ايران مي‌کند: «به او بگوييد که اگر کمک کند که به توافق برسيم، ذرت و بادام زميني‌هاي بيشتري هم به او خواهيم داد».
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد:
فيلم بازي فوتبال بين نونهالان ايران و اسراييل!
در نهايت، وزارت خارجه آمريکا تصميم‌ مي‌گيرد که با يک بلوف ديپلماتيک دو کشور را مجبور به تبعيت از روح صلح کند. شرايط توافق به شکل اوليه خود برمي‌گردد و از طريق مشاور خانم وزير به نماينده دو کشور مطرح مي‌شود. شرايط بدين شکل است: ايران مي‌تواند اسراييل را به رسميت نشناسد، اما ديگر حق ندارد به بازرسي آژانس اعتراض داشته باشد و اين بازرسي تا 5 سال ديگر تمديد مي‌شود. ايران، به هيچ وجه حق ندارد که نسبت به ارتباط با گروه‌هاي نيابتي خود و در راس آنها حزب‌الله فعاليتي داشته باشد. نماينده هر دو کشور به نوعي در عمل انجام‌شده قرار مي‌گيرند و ديگر کاري از دست آنها برنمي‌آيد. فرداي بازي فوتبال، در نهايت، توافق براي آتش‌بس موقت بين ايران و اسراييل حاصل مي‌شود.

بازي فوتبال بين نونهالان ايران و اسراييل!
«مادام سکرتري» در اين قسمت به‌صورت ظريفي به‌دنبال شکستن تابوي ارتباط ميان ايران و اسرائيل است. نکته اساسي در اين رابطه نيز برمي‌گردد به اجراي ديپلماسي فوتبال و برگزاري مسابقه ميان نونهالان ايران و رژيم صهيونيستي که پس از آنکه يک گل زده مي‌شود، نونهالان هر دو تيم در اقدامي غيرمنتظره و مصنوعي با خوشحالي يکديگر را در آغوش مي‌گيرند؛ در واقع اين سريال مدعي است که نسل جديد ايراني‌ها و اسرائيلي‌ها به دشمني ميان يکديگر اعتقادي ندارند که البته اين اتفاق را بيشتر مي‌توان در راستاي پروپاگانداي صهيونيستي دانست.
جمعه آخر ماه رمضان هر سال بسياري از مسلمانان با ابتکار امام خميني (ره) به خيابان‌ها مي‌آيند تا به دفاع از حق فلسطينيان دربرابر اشغال سرزمين‌شان توسط رژيم صهيونيستي بپردازند. اين راهپيمايي مسلمانان که در ايران پرقدرت‌تر از ديگر کشورها برگزار مي‌شود، در واقع مشروعيت رژيم صهيونيستي را هدف قرار داده است. به همين دليل اين رژيم سعي در عادي‌سازي روابط با کشورهاي اسلامي و حتي رابطه با ايران است تا بتواند رژيم خود را حفظ کند.
اکنون باتوجه به افزايش فعاليت ديپلماسي عمومي رژيم صهيونيستي در اين رابطه، دور از انتظار نخواهد بود که در آينده نه چندان دور، حجم ساخت انيميشن، فيلم و سريال‌هايي که به‌دنبال زمينه‌چيني برقراري ارتباط ايران با اسرائيل هستند، افزايش يابد تا بتواند براي خود مشروعيت سازي کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۱۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد

یکی از مقامات ارشد آمریکایی گفت پس از آنکه رژیم صهیونیستی نتوانست نگرانی‌های واشنگتن را نسبت به حمله احتمالی به رفح در نظر بگیرد، آمریکا ارسال محموله‌ای از بمب‌ها را به این رژیم متوقف کرده است.

به گزارش ایسنا، یکی از مقامات ارشد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به شرط آنکه نامش فاش نشود، گفت: «این محموله شامل ۱۸۰۰ بمب ۲۰۰۰ پوندی (۹۰۷ کیلوگرمی) و ۱۷۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی بود.»

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این اولین بار از زمانی است که جو بایدن از زمان هشدارش به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ماه آوریل دست چنین اقدامی زده است؛ او به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که سیاست آمریکا در قبال غزه به رفتار تل‌آویو با غیرنظامیان بستگی خواهد داشت.

این مقام آمریکایی به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما هنوز تصمیم نهایی درباره این محموله نگرفتیم و فعلا ارسال آن متوقف شده است.»

خبرگزاری فرانسه گزارش کرد، دولت بایدن چنین تصمیمی را هنگامی اتخاذ کرد که ظاهرا رژیم صهیونیستی با تهدیدات مکررش قصد حمله احتمالی زمینی به رفح را داشت؛ اقدامی که به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، این کشور با آن مخالفت است.

این مقام آمریکایی ناشناس تاکید کرد: «مقامات اسرائیلی و آمریکایی درباره روش‌های جایگزین گفت‌وگو و رایزنی می‌کنند اما این گفت‌وگوها هنوز تماما نگرانی ما را در نظر نگرفته است.»

علی‌رغم موافقت حماس با آتش‌بس در غزه، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان به یورش‌های خود ادامه می‌دهند و دوشنبه وارد رفح شدند. پیشتر روزنامه عبری زبان «هاآرتص» نوشت که پس از پایان عملیات نظامی اشغالگران در رفح در جنوب نوار غزه، یک شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی مدیریت گذرگاه مرزی رفح با مصر را بر عهده می‌گیرد. این روزنامه گزارش داد که تل‌آویو برای محدود کردن عملیات خود در رفح به ایالات متحده و مصر قول داده است؛ عملیاتی که از دوشنبه به بهانه سلب کنترل حماس بر گذرگاه مرزی غزه به مصر و تمرکز بر ضلع شرقی شهر آغاز شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف بایدن به کشتار غیرنظامیان به دست اسرائیل با بمب‌های آمریکا
  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل
  • امیرعبداللهیان: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی هشدار دادیم
  • امیرعبداللهیان: در مسیر بازگشت روابط عادی دیپلماتیک بین ایران و مصر هستیم
  • همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است/ قبل از عملیات «وعده صادق» هشدار دادیم اگر آمریکا اقدامی کند پاسخ ما فوری و قطعی خواهد بود/ ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • نتانیاهو: پیشنهاد مورد قبول حماس از خواسته‌های ضروری اسرائیل فاصله دارد
  • حماس با پیشنهاد آتش بس موافقت کرد/ کابینۀ جنگ اسرائیل حمله به رفح را تصویب کرد!/ آمریکا: در حال بررسی پاسخ حماس هستیم